Mobil Markedsføring – Mobile Apps og MS-Tags

(Tiden flyver – når man har det sjovt…!)

Jeg har nu efter hånden en rum tid været selvstændig med mit firma Stenbaek.dk, – og syntes der er på tide med en lille opdatering.

Jeg beskæftiger mig nu mest med rådgivning om Mobil Markedsføring – Dvs. alt lige fra kunden første gang møder dit produktet/service ydelse – og gerne vil have mere information, – og videre til hvordan kunden finder ud af mere om produktet, – og frem til selve købs oplevelsen, – og naturligvis også service og vejledning efter købet…

QR-koder og TAGs – kan være ganske effektive til at formidle kontakt til kunden, og til at videregive information om Produkter og Service ydelser – naturligvis med fokus rettet mod den Mobile platform.

Jeg udvikler også Web Apps & Mobile Apps – Igen er fokus på at oprette indhold som er nemt tilgængeligt på den mobile platform.

Jeg arbejder med flere forskellige værktøjer til at lave websider som fungerer optimalt på det Mobile Web, – og som så også kan pakkes sammen til en såkaldt Native App der virker på alle de kendte platforme – iPhone, Android, Windows Phone, og Blackberrie

Prøv at hente MS-Tag appen på http://gettag.mobi – og prøv så at scanne dette Tag med din smart-phone…

 

Kontakt mig endeligt hvis du har et produkt eller lign. som du ønsker markedsført på den mobile platform.

 

Dette indlæg blev udgivet i Alment. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar